Pop-up Image

Welkom bij de Peperkorrel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates en aanbiedingen.

  HEB JE VRAGEN? 040-2856083

  Fred de la Bretoniere

  Toont alle 6 resultaten

  Fred de la Bretoniere: eenvoud en nonchalance

  Het merk Fred de la Bretoniere is een toonaangevend merk van Nederlandse bodem. Ruim 40 jaar geleden begon een kunstzinnige ontwerper in Amsterdam met het ontwerpen van zijn eigen schoenen- en tassen. Bij het merk voeren nonchalance en eenvoud de boventoon. Al snel werden zijn ontwerpen een succes en in 1971 ging zijn eerste winkel open. In 1976 werd bij zelfs uitgeroepen tot beste Nederlandse schoenen- en tassenontwerper. Zo succesvol dat hij is heeft hij inmiddels winkels in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij het merk uitgebreid met het populaire merk Shabbies.

  Schoenen en laarzen van Fred de la Bretoniere

  Fred de la Bretoniere maakt mooie ontwerpen: van schoen tot pump en van enkellaars tot lange laars. De schoenen en laarzen van dit merk ogen vaak klassiek maar ook modieus en een tikkeltje stoer. De kleuren die worden gebruikt zijn vaak basic, al zien we ook wel eens een trendy kleurtje voorbijkomen. Het materiaal van Fred de la Bretoniere laarzen en schoenen is al net zo mooi als het merk zelf. Er wordt alleen gebruikgemaakt van de beste leersoorten. Het leer wordt nog mooier naarmate de schoenen en laarzen gedragen worden.

  Fred de la Bretoniere schoenen bij de Peperkorrel

  Bij De Peperkorrel koop je de mooiste schoenen en laarzen van Fred de la Bretoniere. Of je nu op zoek bent naar een laars, schoen, sleehak of een leuke slipper voor de zomer, wij hebben het. Ook qua kleur is de keuze reuze: van grijs, zwart en blauw tot wit, bruin en een zomers rood kleurtje.

  Een mooi paar laarzen of een leuk schoentje van Fred de la Bretoniere hoort bij de modieuze vrouw van deze tijd.

  ×

  Whatsapp met een medewerker

  × Hoe kan ik je helpen?