Pop-up Image

Welkom bij de Peperkorrel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates en aanbiedingen.

  HEB JE VRAGEN? 040-2856083

  By-Bar

  Resultaat 1–18 van de 65 resultaten wordt getoond

  By-Bar dameskleding: fashionable en vrouwelijk

  Barbara Brenninkmeier werkte als inkoopster, zei haar baan op en begon haar eigen modelabel: By-Bar. De collectie is vrouwelijk en fashionable en geinspieeerd op de reizen die ze heeft gemaakt. De mensen, de omgeving, de cultuur en het ambachtelijke zijn ingrediteneten voor de ontwikkeling van de By-Bar collectie. De By-Bar collectie is eigentijds, stijlvol en niet afhankelijk van de heersende trends.

  Dat persoonlijke aandacht voorop staat, zie je terug in de hele collectie. Of je nu kiest voor een By-Bar broek, By-Bar top, By-Bar vest of By-Bar blouse; de colelctie is van hoogwaardige kwaliteit waardoor je alle By-bar dameskleding met elkaar kunt combineren en bij verschillende gelegenheden kan dragen.

  By-Bar bij De Peperkorrel

  De Peperkorrel heeft een uitgebreide collectie By-Bar damesklding. Van moderne klassiekers als T-sirts, tot mooie blouses, toffe vesten en vrouwelijke tops en broeken. In oogstrelende, neutrale en tijdloze kleuren. By-Bar: stijlvol, draagbaar en tijdloos, voor de vrouw die zichzelf wil zijn.

  ×

  Whatsapp met een medewerker

  × Hoe kan ik je helpen?