Pop-up Image

Welkom bij de Peperkorrel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates en aanbiedingen.

  HEB JE VRAGEN? 040-2856083

  10 Days

  Resultaat 1–18 van de 121 resultaten wordt getoond

  10 Days dameskleding: hip, naturel, sportief en basic

  Het merk 10 Days is een Nederlands merk en is opgericht door Myon Veenendaal en Barbara Hilbrink. Het is een merk voor de sterke en energieke vrouw en staat voor clean, sportief, naturel en basic. Vrouwelijke lijnen zijn bij 10 Days niet nodig door loose fit ontwerpen en luchtige materialen.

  De 10 Days lijn is op te delen in de Sport en Pure lijn. Hier spelen wit, zwart, beige en grijs de hoofdrol. Felle kleuren zul je niet snel tegenkomen bij 10 Days. In tegenstelling tot de Breton streep en de ruit: de rode draad door de 10 Days collectie.

  10 Days blouse, 10 Days vest of een 10 Days top?

  De Peperkorrel heeft een uitgebreide collectie 10Days dameskleding. Ben je op zoek naar een 10 Days top, 10 Days blouse, 10 Days broek of een 10 Days vest? We helpen je graag verder. 10 Days kleding is makkelijk te combineren is: mix and match er gerust op los! Nieuwe collecties zijn eenvoudig te combineren met de vorige en door de mooie en goede kwaliteit gaat de kleding lang mee.

  10 Days kleding is eigenwijs, speels en een tikkeltje anders dan anders. Met stoffen als jersey, zije, katoen en wol ben je altijd verzekerd van draagbare kwaliteit.

  ×

  Whatsapp met een medewerker

  × Hoe kan ik je helpen?